Muntmeester 471 5406BJ Uden
+31630335455
rob@vantieltuinen.nl

Aanleg

hoveniers

Tuinaanleg.

Een nieuwe tuin aanleggen of een renovatie van een bestaande tuin, brengt een hoop werk en vragen met zich mee. Omdat in eerste instantie een goed tuinontwerp erg belangrijk is besteden we hier voldoende tijd aan. De juiste soort beplanting en materialen zijn van groot belang. Hiervoor is het soms belangrijk om samen met u een afspraak te maken om evtueele bestrating te gaan bekijken om tot een goede keus te komen. Ook hebben we van bepaalde matrialen stalen liggen zodat u een hierin ook een goede keuze kunt maken. Wij zullen u hierin ook adviseren en helpen om de goede keuze te maken.

Aanleg nieuwe tuin.

Na het ontwerpen van u droomtuin kunnen we beginnen met de aanleg. Dit vinden wij altijd een erg mooie uitdaging om u droomtuin te realisteren. Met de door u gekozen matrialen gaan we aan de slag. Hiervoor maken we een planning zodat u ook weet waar u aan toe bent. Wilt u helpen bij de realistaie van u tuin dat kan natuurlijk altijd overlegd worden wat daarin de mogelijkheden zijn. Bij de realisatie kom soms veel werk kijken en daar zijn dan ook grove matrialen voor nodig. Dit word netjes met u van te voren allemaal besproken en opgenomen in de offerte.

Renovatie van u tuin.

Bij een renovatie van u tuin kijken we naar u wensen. Wat wil u veranderd hebben aan u tuin? Samen gaan we hiervoor een plan van aanpak maken en zorgen dat dit netjes voor u word gerealiseerd. Ook kunnen we met u kijken naar de rest van u tuin, Moet er nog iets gesnoeit worden of zijn er mischien nog dingen waar u vragen over heeft. Stel deze gerust wij kunnen u ook hierbij helpen.

Oplevering van u tuin.

Wij streven ernaar om u tuin helemaal af te leveren naar u wensen. Wij zorgen ervoor dat u tuin netjes word opgelevert. Zodat u lekker kunt genieten van u nieuwe/ vernieuwde tuin.