Muntmeester 471 5406BJ Uden
+31630335455
rob@vantieltuinen.nl

Aanleg

hoveniers

Tuinaanleg.

Voor Van Tiel Tuinen is alle tuinaanleg een leuke uitdaging. Wij scheppen er groot plezier in om van elke tuin een klein buitenparadijs te maken. Of u nu een eenvoudige buitenplaats wilt, waar u in de zomer lekker kunt vertoeven, of een exclusieve siertuin voor het bijzondere genieten. Wij zullen in alle gevallen van de tuinaanleg, altijd streven naar een sfeervol en kwalitatief hoog eindresultaat, met beheersbare kosten.

Aanleg nieuwe tuin.

Na het ontwerpen van uw droomtuin kunnen we beginnen met de aanleg. Hierbij komt vaak veel werk kijken, voor ons een mooie uitdaging om u droomtuin te realiseren. Met de door uw gekozen matrialen gaan we aan de slag Hiervoor maken we een planning zodat u ook weet waar u aan toe bent. Wilt u helpen bij de realistaie van u tuin dat kan natuurlijk altijd overlegd worden wat daarin de mogelijkheden zijn.

Renovatie van u tuin.

Bij een renovatie van u tuin kijken we naar al uw wensen. Wat wilt u veranderd hebben aan u tuin? Samen gaan we hiervoor een plan van aanpak maken om met wat aanpassingen toch uw droomtuin te maken. Wij zullen evt ook adviseren om bijvoorbeeld planten te snoeien of net iest aan te pakken waar u niet aan heeft gedacht of stil bij heeft gestaan. Of zijn er van uw kant mischien vragen, Stel deze gerust wij kunnen u ook hierbij helpen.

Oplevering van u tuin met gegarandeerde nazorg.

Met de tuinaanleg alleen is het werk nog niet gedaan. Vanwege de beplanting zal er in de meeste gevallen nazorg nodig zijn. Bovendien geven wij uiteraard garantie op ons werk. Bij Van Tiel Tuinen is de tuinaanleg pas voltooid als u tevreden bent, maar wij zelf ook. Wij zijn van mening dat je bij elk seizoen van een mooie tuin moet kunnen genieten.