Muntmeester 471 5406BJ Uden
+31630335455
rob@vantieltuinen.nl

Onderhoud

hoveniers

Tuin Onderhoud

Tuinonderhoud is belangrijk om je tuin mooi en netjes te houden. Als tuinliefhebber wil je natuurlijk altijd een mooie tuin. Maar niet iedereen heeft groene vingers. En een aantal dingen kun je natuurlijk best zelf. Terwijl je voor andere dingen mischien een vakman nodig hebt. Soms heb je gwoon iemand nodig omdat je het zelf niet (meer) kunt om wat voor rede dan ook. Of u wilt gewoon altijd het gemak en een mooie tuin waar u heerlijk van kan genieten zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. In veel gevallen is het gewoon prettig als je het tuinonderhoud aan de vakman kunt uitbesteden. Zeker voor de wat grotere tuinen en bedrijfstuinen is het geen overbodige luxe om de tuin regelmatig te laten verzorgen. Elk seizoen en soms zelfs delen van een seizoen, vragen om goede verzorging.

Van Tiel Tuinen uit Uden neemt u die zorg graag uit handen. Met onze groene vingers zorgen we voor u tuin. Wij zullen het tuinonderhoud altijd met de grootste zorg uitvoeren en  het juiste gereedschap. Wanneer u kiest voor het laten onderhouden van de tuin door Van Tiel Tuinen kunnen wij hierover duidelijke afspraken maken. We kijken samen wat er nodig is en waneer het nodig is. Ook is het mogelijk om samen het tuinonderhoud te doen. We kijken altijd naar u wensen.

De mogelijkheden van tuinonderhoud zijn eindeloos, vol enthousiasme verzetten wij de meest gevarieerde werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud. Wij verzorgen zelf de meeste van deze werkzaamheden. Maar soms is het nodig om een andere vakman erbij te vragen dit geven wij dan ook altijd netjes aan en proberen u hiermee te helpen.

Een aantal voorbeelden waar je aan kunt denken bij tuinonderhoud:

 Snoeiwerkzaamheden bekijk hier een paar snoeiprojecten.

 Tree work bekijk onze treework projecten.

Onderhoud per seizoen bekijk hier want nu actueel is.

Gazon onderhoud bekijk alles over gras op onze gazonpagina.

 Border onderhoud bekijk hier alles over border onderhoud.

 Het zomer- en winterklaar maken van uw tuin

 Bemesting per Gewas bekijk hier onze bemestingspagina.

besrijding van ongedierte bekijk onze plagen en oplossings-pagina.

Reiniging van dakgoten of het plat dak schoonmaken Reinigen van dakgoten, plat dak schoonmaken.

Wij verzorgen tuinonderhoud voor elke tuin zowel van een particulier als een bedrijfstuin. Voor een periodiek tuinonderhoud kunt je bij ons een contract afsluiten, dan werken wij met vooraf vastgestelde prijzen en uren. U kunt ons ook gewoon bellen voor een afspraak. Voor de liefhebbers die zelf ook hun tuintje willen doen en gewoon een paar keer grof onderhoud nodig is. Wij kunnen ook u tuin verzorgen als u op vakantie bent of het tijdelijk niet kan door wat voor rede dan ook.

Wij zijn een hoveniersbedrijf met liefde voor tuinen en zullen jou tuin daarom altijd met de grootste zorg onderhouden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van tuinonderhoud? Wij komen graag bij u langs voor een vakkundig advies en vrijblijvende prijsopgave.