Muntmeester 471 5406BJ Uden
+31630335455
rob@vantieltuinen.nl

Ontwerp

hoveniers

Nieuwe tuinaanleg, en of renovatie van uw bestaande tuin.

Voor Van Tiel Tuinen is alle tuinaanleg een leuke uitdaging. Of het nu gaat om een nieuwe tuin geheel naar wens ontworpen of een renovatie. Wij scheppen er groot plezier in om van elke tuin een klein of groot buitenparadijs te maken. Of je nu een eenvoudige makkelijk te onderhouden tuin wilt, waar je in de zomer lekker kunt vertoeven, of een exclusieve siertuin voor het bijzondere genieten. Wij zullen in alle gevallen van de tuinaanleg, altijd streven naar een sfeervol en kwalitatief hoog eindresultaat, met beheersbare kosten.

Een tuinontwerp naar wens in 3D

Omdat het aanleggen van een nieuwe tuin in stappen gaat, is het een proces dat in perfecte samenspraak met de opdrachtgever kan. Te beginnen met het bekijken van de ruimte en het opnemen van de wensen. Daarna tekenen wij een aantal ontwerpen uit waar u uit kan kiezen wat u het meest aanspreekt. Wilt u beregening geen probleem hier maken wij een tekening met de hand voor zodat u weet waar alle sproeiers zitten en hoe ze afgesteld worden . Als u tevreden bent met de tekening maken wij voor u het tuinontwerp in 3D. Heeft u zelf al een tekening gemaakt, geen probleem ook hiermee kunnen wij aan de slag en geven u onze kijk over uw tekening. Samen kiezen we de materialen, beplanting en extra optie’s zoals verlichting, bloembakken, beregening etc. u ontvangt een offerte met duidelijke kosten van de tuinaanleg zodat u weet waar u aan toe bent. Per uur kan natuurlijk ook dan kunnen we een schatting geven van wat het ongeveer gaat kosten.

Renovatie van u bestaande tuin.

Is u tuin bijna naar wens, wilt u toch wat aanpassingen of net wat anders dan wat u nu heeft. Ook hiervoor kijken wij samen met u wat u wensen zijn en de mogelijkheden om u tuin naar u droomtuin te maken. Om u een beelt proberen te geven gebruiken we vaak pen en papier omdat dit vaak om kleine stukken gaat. gaat dit om grote stukken of grote veranderingen kan er geken worden of dit in 3d uitgewerkt kan worden.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is in tuinontwerp en tuinaanleg? Neem dan contact met ons op en we komen graag langs voor een vrijblijvend en deskundig advies. Wij informeren u graag over de kosten van u droomtuin. Bij Van Tiel Tuinen kunt je met elk budget terecht.