Muntmeester 471 5406BJ Uden
+31630335455
rob@vantieltuinen.nl

Over ons

hoveniers

Wie zit er achter Van Tiel Tuinen.

Van Tiel Tuinen is begonnen als Boomkwekerij Rob van Tiel. De kwekerij van 2500m2 is er nog steeds maar omdat de naam niet meer bij het complete plaatje paste hebben we besloten om de naam te wijzigen. Voor alle voorkomende tuinwerkzaamheden, webwinkel vijverartikelen, planten, enz. enz. als het maar iets met groene vingers te maken heeft kun je bij ons terecht.

Over Rob.

Toen hij kon kruipen zat hij al in het groen. Hij was dan ook vaak in de tuin te vinden en samen met zijn opa plantjes en groente kweken. Dit is verder uitgegroeit naar een eigen stukje grond achter het huis van zijn ouders waar hij zelf plantjes deed stekken en kweken. In 2005 is er een stuk grond gekocht uitbereiding kwekerij.

Na zijn groen opleiding is hij begonnen bij een hoveniersbedrijf en heeft hier altijd enorm veel plezier beleeft aan het netjes maken van tuinen. Het bedrijf met klanten kring gaat vooral van mond tot mond reclame en is hierdoor flink uitgebreid. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij in 2014 fulltime op de tuinen kon richten.

Verkoop van planten doet hij al vanaf zijn 12de maar vanaf 2009 is hij hier serieus mee verder gegaan door de overname van een andere webwinkel. En door wat vallen en opstaan is er flink wat ervaring op gedaan op het ecommerce gebied.

Rob zal dan ook altijd goede adviezen geven en altijd samen met u kijken naar de mogelijkheden. Met al zijn kennis en ervaring bent u bij hem aan het juiste adres.

Over Stephanie.

Stephanie heeft een opleinding gedaan voor visagie. Ik zie je denken dat is wel iets heel anders. Klopt maar als je een man hebt met bladgroen in zijn aders dan is dat gewoon besmettelijk.

Creatief en niet bang voor groenevingers met bruine nagels. In 2019 ben ik bij mijn man in het bedrijf gegaan en verzorg daar de tuintekeningen, administratie en de verkoop van planten. Het is fijn om samen met mijn man te sparren over tuinen, planten en de matrialen die er gebruikt kunnen gaan worden. Daarbij proberen wij uw wensen zo goed mogelijk op papier te zetten en dit tot een tekening te maken.

Verder ben ik druk met onze 2 zoontjes en maak ik er iets moois van.